2012-03-27 08:37:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem szól szám, nem fáj fejem

Napi horoszkóp március 27-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kezd visszatérni az életkedve: a tavasz új erőket ébresztett önben, és a pénzügyei rendezésére is bízvást számíthat. Arra is rájöhet, hogy ami lemondásra kényszerült a múltban, azzal végső soron inkább nyert.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon nemcsak a két szerencsecsillag, de mellettük a Hold is az ön jegyében áll. Úgy is mondhatnám, hogy ma a szerelemben és a kártyában is szerencsés lehet. Csak legyen mindenre ideje. Vagy nem sok ez egy kicsit?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hallgasson a megérzéseire: előnyös fordulat következhet be az életében, ha ma jól dönt egy kényes kérdésben. Ez némi felelősséggel járhat, és az előnyöket sem azonnal élvezheti. De legyen türelmes: ami késik, nem múlik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napot szánja a kapcsolatai rendezésének. Jelenthet ez szakítást is, de építést is egyben. Vagy egy már meglévő kapcsolat átértelmezését, új alapokra helyezését. Bármit is tesz ez ügyben, az mindenképp hasznára válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A kíváncsiság jó tulajdonság is lehet, ha jóra használja. Még az sem baj, ha mások életében vájkál: ha ez a szakmája, vagy kifejezetten megkérik erre. Az öncélú pletykálkodástól, vagy kéretlen beleszólástól azonban óva inteném.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Olyan kihívásokkal kell szembenéznie, ami igen nagy próbatételnek számíthat – mások életében. Önnek ez a lépés olyan könnyedén sikerülhet, hogy akár csodájára is járhatnak. Lehet, hogy szakmát kellene változtatnia?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mai napon magabiztosabbá válhat. Ha esetleg mégsem, akkor is arra lenne szükség, hogy legalább annak mutassa magát. A fellépés már fél siker. Nem várhatja el, hogy higgyenek önben, ha ön nem hisz magában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új barátságra, sőt akár szerelemre is számíthatnak a magányos Skorpiók a mai napon. A társkapcsolat házában álló szerencsebolygók az érzelmes Holddal együtt most felnyithatják a szemét. Végre meglátja azt, akit már régóta keres.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A napja igen vegyes lehet: jó és rossz is történhet önnel. Az csak önön múlik, hogy mit tart fontosabbnak. Örül annak, aminek lehet, vagy beleveti magát egy vég nélküli kesergésbe. A búfelejtés módozatai ismertek…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kellemetlen helyzetbe kerülhet, és sajnos félig-meddig ön is az okozója ennek. Valakit sikerült az ellenségévé tennie, és most minden eszközt megragadhat, hogy önnek ártson. Hitesse el vele, hogy már másként érez.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy találkozás a mai napon új irányba vezetheti az életét. Csak arra vigyázzon, hogy ha ez egy új munka, vagy kötelesség, akkor nehogy túlterhelje amúgy is megterhelt vállait. Jó időbeosztással még sokat könnyíthet magán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

„Ne szólj szám, nem fáj fejem.” A mai napon nagyon is igaz lehet önre nézve ez a mondás. Talán szándéktalanul és észrevétlenül, de olyasmit kotyoghat el avatatlan fülek előtt, amiről jobb volna hallgatnia. Inkább ne szóljon.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: